<h2>Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο Αγία Παρασκευή Αττική</h2><p>Αγγελής Κυριάκος</p> <h2>Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο Αγία Παρασκευή Αττική</h2><p>Αγγελής Κυριάκος</p> <h2>Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο Αγία Παρασκευή Αττική</h2><p>Αγγελής Κυριάκος</p> <h2>Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο Αγία Παρασκευή Αττική</h2><p>Αγγελής Κυριάκος</p> <h2>Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο Αγία Παρασκευή Αττική</h2><p>Αγγελής Κυριάκος</p> <h2>Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο Αγία Παρασκευή Αττική</h2><p>Αγγελής Κυριάκος</p>
Previous Next
Ολοκεραμικές Όψεις (e-max ή ζιρκονίου)
Τι είναι οι όψεις πορσελάνης;
 
Οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές επικαλύψεις κεραμικού υλικού που επικολλώνται στις πρόσθιες επιφάνειες των δοντιών. Αποτελούν ιδανική επιλογή για την βελτίωση της αισθητικής του χαμόγελου κι έχουν γίνει ιδιαίτερα διάσημες, χάρη στην απλότητα της εφαρμογής τους και την αμεσότητα του αποτελέσματος.
 
Είναι επώδυνη διαδικασία;
 
Όχι. Η διαδικασία τοποθέτησης όψεων πορσελάνης είναι μια ανώδυνη διαδικασία.
 
Θα μοιάζουν με φυσικά δόντια;
 
Από την στιγμή που τοποθετηθούν στα δόντια, οι ιδιαίτερα λεπτές όψεις πορσελάνης είναι πρακτικώς αδύνατο να εντοπιστούν, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε χρωστικές από καφέ, τσάι και καπνό.
 
Από πλευράς ανθεκτικότητας και εμφάνισης, όσον αφορά την ομοιότητά τους με το υγιές φυσικά λευκό δόντι, οι όψεις πορσελάνης είναι ανώτερες των εναλλακτικών επιλογών αποκατάστασης. Δεν αποτελούν τυχαία την πρώτη επιλογή πολλών γνωστών διασημοτήτων.
 
Πόσο ανθεκτικές είναι οι όψεις πορσελάνης;
 
Με την ανάλογη φροντίδα, οι όψεις πορσελάνης θα φωτίζουν το χαμόγελό σας για περισσότερο από μια δεκαετία.
 
Σας διαβεβαιώνουμε και σας εγγυώμαστε, ότι οι όψεις πορσελάνης που θα χρησιμοποιηθούν στην περίπτωσή σας είναι κατασκευασμένες από πορσελάνη υψηλότατης ποιότητας και η τοποθέτηση γίνεται με την χρήση των πλέον ιδανικών υλικών, που είναι διαθέσιμα, στον διεθνή οδοντιατρικό χώρο.
 
Αποφεύγοντας να χρησιμοποιείτε τις όψεις ως εργαλείο για να κόψετε ή να συνθλίψετε αντικείμενα, θα παρατείνετε ουσιαστικά την διάρκεια ζωής τους. Σε περίπτωση ατυχηματικής καταστροφής κάποιας όψης, πλην εξαιρέσεων, είναι δυνατόν να αντικατασταθεί μόνο η όψη που υπέστη ζημία.